Западно-Казахстанская область Атырауская область Мангистауская область Актюбинская область Кызылординская область Костанайская область Карагандинская область Северо-Казахстанская область Акмолинская область Южно-Казахстанская область Жамбылская область Алматинская область Павлодарская область Восточно-Казахстанская область

Пленочные фотоаппараты

14декабря
500 $
Sony Alpha ILCE-6500 24.2MP цифровая зеркальная камера

А сосема нова, неискористена, неотворена, неповредена точка во оригиналното пакување Ново - ПОДГОТВЕНО ЗАПОЧНЕНО ПОДАТОЦИ СО СИТЕ СОДРЖИНИ 1 година Епл Гаранција 90 дена Политика за враќање Состојба 100% нов и висок квалитет Тестирани и исчистени За повеќе информации и масовно нарачување, Ве молиме слободно контактирајте со нас. Whatsapp табела: - +14089094172


Раздел «Пленочные фотоаппараты» в других городах:

Пленочные фотоаппараты в Кульсары   Пленочные фотоаппараты в Атырау